Αυλαία για το 5ο Παραλίμνιο OPEN

23 Σεπτ.

 Ολοκληρώθηκε το 5ο Παραλίμνιο OPEN ΑΣΑΜ με τη διεξαγωγή του τελικού για το κυρίως ταμπλό όπου αγωνίστηκαν οι Καραμπέτης και Ζαφειρόπουλος Κων/νος. Νικητής αναδείχθηκε ο Καραμπέτης με σκορ 6-2,6-4. Οι εναπομείναντες αγώνες για το ταμπλό του consolation θα πραγματοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα σε επόμενο post.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον των φίλων του τένις για το άθλημα, τιμώντας με την παρουσία τους τη διοργάνωση και επιδεικνύοντας γνήσιο πνεύμα αθλητικής άμιλλας και ευγενούς συμπεριφοράς βοηθώντας έτσι στην ομαλή εξέλιξη των αγώνων.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 6ο Παραλίμνιο 2014 με τη δέσμευση κάθε διοργάνωση να είναι καλύτερη απο την προηγούμενη, στο μέτρο που μας επιτρέπουν οι δεδομένες συνθήκες, και κυρίως το ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό που αγωνίζεται θυσιάζοντας πολύτιμο ελεύθερο χρόνο, για τη διεκπεραίωση αυτής της γιορτής του τένις.

 Ευχαριστούμε απο την καρδιά μας,

Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Μαυροχωρίου.

Σχολιάστε